maanantai 4. heinäkuuta 2016

4+ TAPAA TEHDÄ RAHAA

Tämä on vähän niinkun jatko-osana siihen ''5 tapaa säästää rahaa''. Eli jos olet jo ehtinyt käyttää rahasi ennen säästämistä tai muuten vaan haluaisit enemmän rahaa, niin lueppa nämä seuraavat 5 ideaa. En kuitenkaan neuvo teidän mennä pankkiin hakemaan lainaa.

1. Myy 
Myyminen on perusjuttu hankkia rahaa, mutta missä myydä? Esimerkiksi vuokraa mahdollisesta kirpputorista pöytä tai myy netissä eri sivuistoissa (esim. tori.fi) turhia tavaroita/vaatteita.

2. Lastenvahti tai koiranulkoiluttaja
Voi olla vaikeatakin löytää paikka missä sinulle maksettaisiin lapsien vahtimisesta, jos et tunne ketään perhettä nuorien lapsien kera. Kyllä myös on vaikeaa löytää koiranomistaja joka antaa koiransa tuntemattomalle ja vielä maksaa siitä, mutta jotkut sitä ulkoiluttajaa etsiikin ja siitä maksaa. Plussaa olisi jos tuntisi myös henkilön koiran kanssa. Kuitenkin lastenvahtina tai koiraulkoiluttajana tienaa rahaa ja se tässä oli se idea.

3. Siivoominen

4. Kotityöt
Kotityöt voi olla ehkä nuoremmille tarkoitettu. Niille jotka asuvat vielä kotona. Mutta voisisit silti käydä vaikka vanhempiesi kotona leikkaamassa nurmikkoa tai siivoamassa rahaa vasten.

5. Kirjoita blogia
6. Tee youtube videoita ja tienaa
7. Kirjoita e-kirjoja
8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti